was successfully added to your cart.

Winkelmand

In de hemel

By juni 10, 2015Blog
OnceUponaTree herinneringsboom wensboom 1001 Lichtjes fair Metaal Kathedraal 7 juni 2015 -1

Afgelopen zondag was een dag met een gouden randje. Voor het eerst vond de 1001 Lichtjes fair plaats, in de prachtige Metaal Kathedraal in Utrecht. Geen saaie uitvaartbeurs maar van 2015. Sprankelend, verrassend, met hele mooie producten, muziek en de zon scheen onafgebroken. Vriendin Froukje gaf yogales in het gras. Tja, alsof je al een beetje in de hemel bent.

Het was een behoorlijke klim, met m’n bomen en stand naar het Hemelrijck, de zolder van de kerk. Maar dan heb je ook wat. Van elke bezoeker die boven kwam, viel de mond open van verwondering. Ik heb niet alleen veel herinneringsbomen mogen verkopen maar vooral erg leuke mensen ontmoet met ontroerende verhalen. Nieuwe samenwerkingen, ideeën. Heerlijk! Buiten spelen na maandenlang binnen aan m’n website gewerkt te hebben.

In m’n stand stond een grote herinneringsboom waar bezoekers een dierbare herinnering of wens in mochten doen. Ik heb er ééntje blind uitgetrokken en die wint een BoMini: ‘Papa, dat ik ooit een x op schoot mocht zitten’. Hieronder nog een paar filmpjes van de hemelse sfeer. De twee onderste zijn van mij maar van een bar slechte kwaliteit. Kan iemand mij vertellen hoe ik volgend jaar betere filmpjes maak?

Foto’s: Marjolein van Kalken

OnceUponaTree herinneringsboom wensboom 1001 Lichtjes fair Metaal Kathedraal 7 juni 2015
herinneringsboom wensboom 1001Lichtjes
OnceUponaTree herinneringsboom wensboom 1001 Lichtjes fair Metaal Kathedraal 7 juni 2015 - 2