Afscheidscadeau met een mooi verhaal

Je collega gaat met pensioen of heeft een nieuwe baan en jullie willen samen iets bijzonders geven. Een afscheidscadeau dat net even anders is en met een tikkeltje symboliek. Dan heb ik iets moois voor je.

Wat je aandacht geeft, groeit

Steeds meer organisaties willen niet ‘zo maar’ een afscheidscadeau of relatiegeschenk geven. Maar zoeken met aandacht naar een cadeau waarmee ze iets kunnen vertellen, waar ze voor staan of wat ze wensen. De bomen van OnceUponaTree staan symbool voor groei en verbinding. En dat is een mooie wens voor je collega!

Alle collega’s de boom in

In de boom is plaats voor 28 foto’s of lieve briefjes van jullie. Samen vertellen jullie een bijzonder verhaal. Vraag mij om het sjabloon zodat iedereen het juiste formaat foto of wens mee naar kantoor kan nemen. Binnen een paar minuten is de boom klaar. Omdat de fotolijstjes flexibel zijn, kan je collega er altijd z’n eigen levensboom of stamboom van maken.

OnceUponaTree wordt ook vaak als kraamcadeau (geboorteboom) of als huwelijksgeschenk (trouwboom) aan een dierbare collega gegeven. De bomen zijn er in verschillende formaten en kleuren en kan ik direct leveren.

Duurzaam Dutch Design

OnceUponaTree vertelt een goed verhaal. De levensboom is mijn eigen ontwerp, is van hoogwaardige kwaliteit en wordt met de hand gemaakt van duurzame materialen. Een deel van de productie vindt plaats in een sociale werkplaats. Daarnaast sponsor ik het Babyhuis dat voor baby’s zorgt van wie het levensverhaal niet zo mooi begint.

Team Tree

OnceUponaTree vertelt ook graag het verhaal van een organisatie. Op deze pagina zie je de ‘Team Trees’ van communicatiebureaus de Wolven en Branding a Better World. Met niet alleen foto’s van de mensen maar ook de mooiste projecten. Als je denkt aan een origineel en duurzaam relatiegeschenk, neem dan contact met me op voor de mogelijkheden.

Klik hier voor alle producten:
Shop
Heb je een vraag of idee, stuur me hieronder een bericht en ik neem binnen een dag contact met je op

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

OnceUponaTree duurzaam relatiegeschenk afscheidscadeau collega

Afscheidscadeau collega

Afscheidscadeau collega symbolisch bijzonder

OnceUponaTree duurzaam relatiegeschenk afscheidscadeau collega BBW