Afscheidscadeau voor juf of meester

Elk jaar is het weer zaak om het liefste en meest originele cadeau voor de juf te vinden. Voor haar verjaardag of als afscheidscadeau voor de zomervakantie. Omdat ze gewoon de liefste is en het hele jaar de kinderen een stukje verder heeft laten groeien. Wat is er dan mooier dan een boom te geven met foto’s of lieve briefjes van haar klas?

De hele klas de boom in

OnceUponaTree heeft verschillende formaten en kleuren fotobomen. Je kunt kiezen voor de kartonnen BoMini met 24 fotolijstjes waarbij de kinderen hun eigen blaadje kunnen inkleuren. Zie de verschillende voorbeelden op deze pagina. Stel dat er meer of minder kinderen in de klas zitten, kun je 2 kinderen op 1 foto zetten of de juf of meester er ook bij doen.

Wil je samen iets meer besteden, bijvoorbeeld bij het afscheid van groep 8, kijk dan naar de handgemaakte houten Bo met 28 fotolijstjes. Deze kan door de losse standaard ook aan de muur worden gehangen. Dat geldt ook voor de BoXL van 90 cm hoog en met 38 fotolijstjes.

afscheidscadeau-afscheid-groep-8

Seizoensboom, wensboom of herinneringsboom

De blaadjes van de houten bomen zijn flexibel en foto’s of wensen kunnen gewisseld worden. Dus kan de juf de boom later ook gebruiken voor themaweken of seizoenen. Laatst kreeg ik een mooie tip van een juf die rondom het thema rouw ieder kind een foto van een dierbaar overleden persoon liet meenemen. Elke ochtend stond de groep even stil bij de herinneringsboom. Je kunt de juf ook een wensboom geven, met van ieder kind een lief klein verhaaltje. Bestel dan bij Bo de wenskaartjes Leave your Wish (7 euro). De boom met alle kleurtjes heb ik trouwens zelf gemaakt voor de juffen van mijn zoon!

Mooi product met een mooi verhaal

Wat je misschien leuk vindt om te weten, is dat OnceUponaTree een heel goed doel steunt: het Babyhuis dat moeders en baby’s in nood opvangt. Je koopt dus een prachtig product met een goed verhaal! Onthoud OnceUponaTree dus ook voor Moederdag als stamboom, als geboorteboom voor een nieuwe baby, als huwelijksboom of als afscheidscadeau van een collega!

Klik hieronder naar alle producten van OnceUponaTree. De kartonnen bomen kan ik direct leveren. De houten hebben 2 weken levertijd. 

SHOP
Afscheidscadeau kleuters juffendag afscheidskado leerkracht
Afscheidscadeau groep 8 juf juffendag leerkracht
Afscheidscadeau juf BoMini ingekleurd
Cadeau juffendag afscheidskado leerkracht zomervakantie
geboorteboom kraamcadeau
Afscheidscadeau juf schoolbordverf juffendag afscheidskado leerkracht
Afscheidscadeau groep 8 juffendag afscheidskado leerkracht