was successfully added to your cart.

Winkelmand

B-School Marie Forleo

By februari 18, 2015Blog
Lou Niestadt B-School What-youll-learn-in-Marie-Forleo

Vanaf vanavond 18:oo uur kun je je weer inschrijven voor B-School! Ik schreef er al eerder over, de geweldige online business training van Marie Forleo. Vorig jaar deed ik voor het eerst mee. Eén van mijn beste beslissingen ever. Waarom?

Create a business and life you love

Ik heb veel nieuwe dingen geleerd over marketing anno nu. Jezelf méér te laten zien. Meer persoonlijk, eerlijk en liefdevol. Ik heb door B-School een eigen website gebouwd. Meer van nu, met een blog en een stuk commerciëler.

What else? Meer zelfvertrouwen, ja, heb meer guts. En daardoor meer drive. Ik deed voor m’n gevoel maar wat. Hap-snap. En nu zit er meer structuur in mijn werk (en mij). Verrassend fijn vind ik dit. Zo heb ik bijvoorbeeld een ‘editorial calendar’ voor 2015 gemaakt met elke week een ander thema voor een blog of webpagina.

En door Marie’s mega online platform ben ik in een warm bad beland met andere enthousiaste, creatieve en allemaal positieve ondernemers. En daar ben ik nog wel het meest dankbaar voor. Voor m’n gevoel werk ik nu weer samen met heel veel leuke collega’s. Maar ja, wel lekker zonder baas!

Start before you’re ready

Marie zegt: ‘Start before you’re ready’ dus geen gezeur meer van, kan ik niet, durf ik niet, doe ik morgen wel. Dus als je er aan denkt zelf een online business op te zetten, een product of bijvoorbeeld als life coach of yogalerares. Of je bent al een stuk op weg maar je mist de route. Bekijk dan eens haar 3 gratis training video’s (kijk wel een beetje door het Amerikaanse toontje heen):

video 1  video 2  video 3 

B-School Bonus

Ik ben door Lou Niestadt met B-School begonnen. Hier zie je haar leuke illustraties, wat de training haar heeft gebracht. Hierboven een plaatje welke modules je krijgt. En als je je via Lou aanmeldt voor B-School, krijg je een mega mooie BONUS van haar!

Inschrijving kan tot en met 4 maart. B-School begint maandag 9 maart a.s. en ik ben er weer bij! Omdat je member for life bent, doe je elk jaar weer gratis mee. Mail of bel me als je vragen of twijfels hebt.