was successfully added to your cart.

Winkelmand

Boom met vrijwilligers Babyhuis bij 4 Handen op 1 buik

By februari 15, 2018Blog
OnceUponaTree Babyhuis 4 handen op 1 buik

Eén van mijn favoriete TV programma’s, 4 Handen op 1 buik! Ik kijk er ook af en toe samen met mijn puberzoon naar (steekt ie toch altijd wat van op, hoop ik). In de uitzending van deze week wordt zwangere Melissa liefdevol gecoacht door Kim Kotter. En wat zag ik daar? Als Kim binnenkomt in het Babyhuis zie je de BoXL, die ik cadeau gaf bij de opening 4 jaar geleden. In de boom hangen alle lieve vrijwilligers die zorgen voor een warm nest voor moeder en kind. 

Ik heb een allergrootst respect voor de oprichter Barbara Muller, wat een slimme, energieke en vooral hele leuke vrouw (we kwamen elkaar een keer tegen in een après-ski bar, tjaa had je bij moeten zijn). To the point: omdat ik veel gevoel heb voor jonge (tiener)moeders in nood, startte ik in 2015 samen met Nienke Stoop van de Geboortenis een geldinzameling voor het Babyhuis. Je kunt hier de aangrijpende documentaire Babyluik bekijken. Dan begrijp je waarom ik je al een tijd lang ongegeneerd stalk met dit goede doel. Wil je ook een bijdrage leveren? Iedere gift is welkom, groot of klein! 

Doneer

In vier jaar is de boom gegroeid met nog veel meer vrijwilligers!

OnceUponaTree Babyhuis Koningin Maxima

Een paar weken kwam Koningin Maxima op werkbezoek bij het Babyhuis (Hee, dacht ze, die boom ken ik! Klik hier om de oranje familieboom te zien die op de schouw van haar schoonmoeder Beatrix staat).

kraamfeest babyhuis
Wat een kraamtranen, een dag met een gouden randje!