Stevige wortels voor iedere baby

In het voorjaar 2015 bedachten Nienke Stoop van De Geboortenis en ik de winactie Vertel je Geboortenis. En ontvingen vervolgens heel veel prachtige geboorteverhalen. Niet allemaal roze wolkjes maar stuk voor stuk ontroerend en op een eigen wijze verteld of gevisualiseerd. We zijn erg trots op het resultaat, een uniek tijdsbeeld, de verhalenbundel Vertel je Geboortenis! De volledige opbrengst gaat naar het Babyhuis, een opvang voor wanhopige vrouwen die tijdelijk niet voor hun baby kunnen zorgen.

Na 9 maanden draagmoederschap was op 2 oktober de bevalling eindelijk daar. En mochten we het boekje officieel aan de échte moeder geven, Barbara Muller, oprichtster van Het Babyhuis. En trok zij uit alle inzendingen de winnaar van de Geboorteboom en het fotoboek Birth Day.

Alle kleine beetjes helpen

Nu willen we iedereen vragen mee te helpen met de verkoop van de boekjes. Vertel je Geboortenis is een prachtig kraamcadeau en een uniek document voor de geboorte- en kraamzorg. Je kunt het boekje cadeau geven of (nog beter) ze verkopen voor €4,50 voor nóg meer inkomsten voor het Babyhuis! Denk aan een actie in de buurt, op de toonbank van een bevriende winkelier, een inzameling op school of de crèche zoals Kindergarden laatst heeft gedaan.

Maak één van de onderstaande bedragen over naar NL26TRIO0254830986 tav Stichting de Geboortenis ovv donatie Babyhuis en ontvang het bijbehorende aantal boekjes. Bedrag is de donatie inclusief verzendkosten. Stuur een mailtje met je adresgegevens aan nienke@geboortenis.nl om je donatie te bevestigen. Je krijgt dan heel snel de boekjes toegestuurd!

  • €25 – 5 boekjes
  • €50 – 11 boekjes
  • €75 – 16 boekjes
  • €100 – 22 boekjes
  • €150 – 33 boekjes
  • €250 – 55 boekjes
  • €500 – 110 boekjes

NB Als je bij ons in de buurt woont, kun je het boekje à €4,50 ook aan huis kopen en contant betalen.

Deel je ons goede verhaal?

Je kunt ons ook helpen door op Facebook de pagina’s van Stichting de Geboortenis en OnceUponaTree te liken en onze berichten te delen. En volg de inzamelingsactie op Twitter: @Geboortenis en @OnceUponaTree en retweet onze berichten.

Sponsors en partners

Onze grote dank gaat uit naar alle sponsors en partners die het mogelijk hebben gemaakt het boekje te laten drukken: Kindergarden, ZinKraamzorg, Do in Dordt, Lou Niestadt, Welkom op mijn Netvlies, Lisenka l’Ami en Qukel. En uiteraard Lieve Blanquaert, die met haar indrukwekkende foto-expositie Birth Day aan het begin van dit geboorteverhaal stond.

Nienke Stoop en Femke Hertsenberg

Babyhuis Kindergarden Geboortenis OnceUponaTree 3
Babyhuis-Geboorteboom-Geboortenis-OnceUponaTree
Babyhuis-Geboorteboom-Geboortenis-OnceUponaTree-4
Babyhuis Kindergarden Geboortenis OnceUponaTree