Ben je op zoek naar een uniek en persoonlijk Communie cadeau?

 

Dan heb ik een leuk idee voor je!

OnceUponaTree, een prachtige levensboom als een persoonlijk en symbolisch communie cadeau. De boom staat symbool voor de groei die je het kind toewenst en heeft maar liefst 28 fotolijstjes om alle dierbare mensen en momenten samen te brengen. Een blijvende herinnering aan de speciale feestdag en een eyecatcher op elke kinderkamer!

De houten Bo is er in verschillende kleuren en wordt met de hand gemaakt van duurzame materialen. Daarnaast heb ik ook een kleinere variant van karton ontworpen: BoMini. Tip: laat het kind BoMini inkleuren zodat het nóg meer z’n eigen levensboom wordt! Bijna alle bomen kan ik direct leveren en stuur ik binnen Nederland binnen 2 werkdagen naar je toe.

Bestel

Communie cadeau Kinderkamer familieboom OnceUponaTree

Twijfel je nog? Lees hier nog wat meer informatie

Een boom als Communie cadeau…?

Ja, dat is weer eens wat anders! OnceUponaTree spreekt (bijna) alle kinderen aan. En daarnaast geef je een heel symbolisch cadeau. Een boom staat symbool voor groei en levenskracht. Over de hele wereld worden bomen al eeuwenlang gebruikt voor allerlei rituelen; geboortebomen, wensbomen, offerbomen. Elke boom heeft vele verhalen te vertellen. En jouw cadeau vertelt het persoonlijke verhaal van het communicantje. De boom groeit met het kind mee. OnceUponaTree wordt ook vaak als doopcadeau of als kado bij het vormsel gegeven. Op het altaar in de Oosterkerk van Zeist staat de BoXL voor alle kindjes die gedoopt (zullen) worden. Daar ben ik heel trots op!

Is een levensboom niet wat oubollig voor een kind van 8?

OnceUponaTree is een groot succes bij jong en oud. Mijn ervaring is dat kinderen van alle leeftijden niet genoeg kunnen krijgen van de fotoboom. Ze blijven staren naar alle fotootjes en zijn trots op hun eigen levensboom. Ondertussen leren ze spelenderwijs hoe het is om deel te zijn van een familie of een groep vrienden. Het kan zijn dat (groot)ouders gescheiden zijn, maar je blijft voor altijd verbonden met elkaar. Ieder heeft z´n eigen verhaal en samen maak je een groter en misschien wel mooier verhaal!

Prachtig, maar ik vind de boom zo duur…

Daar heb je gelijk in! Vandaar dat de boom vaak als gezamenlijk cadeau wordt gegeven. Wel zo leuk want je maakt ook sámen het verhaal van de boom. De prijs van Bo is relatief hoog omdat het product met de hand is gemaakt van duurzame materialen van een hoge kwaliteit. Daar heb ik bewust voor gekozen. Een deel van de productie wordt in een sociale werkplaats in Amsterdam verzorgd. Ik verkoop een uniek product dat van blijvende (groeiende!) waarde is en waar er niet veel van zijn. Omdat de productiekosten zo hoog zijn, kan ik OnceUponaTree ook alleen online verkopen (het spijt me zo lieve winkeliers, maar met jullie marges houd ik er niets aan over).

Ik ben niet zo van het knutselen…

Dat kan. Daarom lever ik de houten Bo kant en klaar af. Met een sjabloon waarmee je je foto’s heel gemakkelijk in de juiste vorm kunt knippen. De foto’s schuif je vervolgens tussen de blaadjes. En ben je wèl een crea bea, dan kun je een eigen ontwerp maken want de blaadjes kunnen draaien en uit (en in) de boom. Heb je ècht behoefte aan wat fröbeltijd voor jezelf, dan raad ik je aan de blankhouten boom in je favoriete kleur te verven. Dat maakt jouw OnceUponaTree nog specialer. Ik mail je graag de simpele verfinstructie. De kartonnen BoMini zet je zelf in elkaar. Dat klinkt heftig maar zelfs mijn vriendinnen met 12 linker handen is het gelukt. Je moet er even de tijd voor nemen maar met de duidelijke handleiding erbij mag het geen probleem zijn. En anders kom je bij me langs, dan doen we het samen.

Ik heb geen plek voor de boom…

Daar heb ik rekening mee gehouden. De houten Bo (60 cm hoog) kan ook aan de muur worden gehangen. Net zoals de BoXL (90 cm). Ik lever er een gratis monteersetje bij. En met de losse standaard die je erbij krijgt, kan ie weer staan. Tip als je m wilt ophangen: verf een vierkant in een mooie kleur op de muur. Dan wordt jouw OnceUponaTree nóg meer een eye catcher! En stel dat je (net als ik 100 jaar geleden) in een studentenkamertje van 2 bij 2 meter woont, dan kies je gewoon voor de kleine BoMini.

Kijken kijken niet kopen..

Je wilt er gewoon nog even over nadenken. Dat ken ik. Of je wilt de boom eerst aan anderen laten zien. Dat kan tegenwoordig heul gemakkelijk via social media. Sharing is caring! 

Als je het leuk vindt, houd ik je op de hoogte van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen van OnceUponaTree (1x per maand). Vul dan hier je email in: