OnceUponaTree Bo levensboom schoolbordverf

Prachtig, maar heb je een cadeau tip?

Wanneer is het leuk de boom cadeau te geven?

Heb je even? Ik ontwierp OnceUponaTree in eerste instantie als stamboom. Dus een familieboom voor je ouders bij hun zilveren of gouden bruiloft, op Moederdag of Vaderdag. En als geboorteboom bij een babyshower, geboorte, doop of adoptie.

Maar in de loop van de tijd kwam ik (en mijn klanten!) op steeds meer ideeën en speciale momenten voor de boom. Een toptip die ik kreeg; als gastenboek op een huwelijk. Een andere klant maakte er een wensboom van met allemaal geschreven briefjes ipv foto’s.

Langzamerhand kwam ik er achter dat niet alleen familie de boom in kan, maar ook je vriendenkring. En zo leuk als vriendjesboom op de kinderkamer! De laatste tijd is de boom als communie cadeau heel populair en ook voor het Joodse feest Bar Mitswa.

Aan het eind van het schooljaar als afscheidscadeau voor de juf of meester. In de kinderopvang om elke dag te laten zien welke kinderen aanwezig zijn. Bij een verhuizing of emigratie van dierbare mensen. Sowieso als afscheidscadeau, voor een collega bijvoorbeeld of als relatiegeschenk.

Ik kreeg een hele mooie brief van een vrouw over haar dementerende moeder die zo rustig werd van haar herinneringsboomAls laatste halen veel mensen steun uit OnceUponaTree als rouwboom na het overlijden van een dierbare. Met een kaarsje er voor heb je je eigen altaartje.

Misschien heb je nog een ander, nieuw idee. Dan hoor ik het heel graag!

Klik hieronder naar alle producten
Shop