was successfully added to your cart.

Winkelmand

Productie naar China

By november 5, 2014Blog
OnceUponaTree muurversiering levensboom Cairo

Deze foto maakte ik twee jaar geleden in Caïro. Voor wie geen Arabisch kent: Als je van je land houdt, plant je een boom. Ik denk nog steeds met veel liefde aan Egypte. Aan het kleine fabriekje dat mijn bomen maakte, de vrolijke mensen, het constante getoeter van auto´s en alle bizarre avonturen die ik samen met vriendin Marina en onze gekke agent Esam mee maakte.

’s Ochtends heel vroeg wakker worden van de gebedsoproep. Met verse jus op het balkon wakker worden in het zonnetje en dan tot middernacht keihard door knallen. Door de souk rennend op zoek naar de juiste materialen (voor m’n gevoel waren we altijd aan het rennen) maar vooral heel veel lachen, genieten van het goddelijke eten en samen heel veel nieuwe dingen leren.

Ondertussen groeide OnceUponaTree verder en moest ik op zoek naar iets groters. De schattige werkplaats in de souk werd te klein. Daarbij kwam dat ik me als jonge moeder ook niet helemaal veilig voelde, met alle opstanden in Caïro. Via Polen vond ik een middelgrote fabriek in China, die prachtige houten producten maakt. Mensen die met mij meedenken en die bovenal met hart en ziel werken. Ja, dan ben ik om! Maar lieve Marina, wat zou ik graag nog één keer met jou en Esam een productiereis willen maken!

Vind je het leuk om vaker verhaaltjes van mij te krijgen? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief (dan stuur ik je ook een zelfgemaakt cadeautje).

Fabriekje Egypte

OnceUponaTree productie levensbomen Egypte

OnceUponaTree productie ingepakte boom Egypte