was successfully added to your cart.

Winkelmand

Communiecadeau uit 1981

By maart 27, 2015Blog
Communie cadeau kado

Korte pony en blote benen

1981 was duidelijk het jaar van de pony. Een korte pony en dan het liefst scheef. En het jaar dat ik m’n eerste heilige communie mocht doen. Met bijna de hele klas want ik zat op een katholieke lagere school in Nijmegen. De kerk zat vol en het was nog veels te koud voor blote benen.

Verder herinner ik me niet zoveel van de ceremonie. Wel van alle cadeaus die ik daarna kreeg. Een gouden kruisje en een horloge. En de mooie witte jurk die speciaal voor de feestdag was gemaakt. De 10 meter lange eettafel in onze woonkamer waar de visite een 5 gangen-lunch kreeg.

Vorig voorjaar kreeg ik ineens heel veel bestellingen uit het zuiden van het land. En uit België. En wat bleek, bijna allemaal als communiecadeau! Peters, meters, opa’s en oma’s. Allemaal op zoek naar een mooi maar ook symbolisch cadeau voor het communicantje.

Ga je binnenkort ook naar een communiefeest? Denk dan eens aan OnceUponaTree om (samen) als cadeau te geven. Kinderen zijn dol op hun eigen fotoboom op hun kamer! Met foto’s van de feestdag, familie en vriendjes of met lieve wensen aan het kind. Daarnaast geef je een heel symbolisch communiecadeau. De boom staat symbool voor groei en levenskracht.

Klik HIER voor meer informatie!

Communie cadeau kado geschenk
communie cadeau Kinderkamer schoolbordverf schoolbord

Join the discussion One Comment