was successfully added to your cart.

Winkelmand

De Wijdag voor kerst

By december 19, 2014Blog
OnceUponaTree Wijdag

En dan ineens komt dit plaatje boven, ergens online en nu op mijn beeldscherm en ik begrijp deze dag.

Het warme gevoel waarmee ik mijn familie vanochtend wakker kuste. De gezellige kerstsfeer op school toen ik de kinderen en mijn buurmeisje naar hun klas bracht. Buiten stormde het, net als veel kinderen op deze laatste dag voor de vakantie. Maar toch voelde de school als een stil samen zijn. Daarna de fijne yogales van mijn lieve vriendin Froukje. Aan het einde van de les word ik elke keer weer emotioneel van de positieve energie en fijne inzichten die ze aan ons geeft.

Vandaag zit ik alleen op kantoor maar toch lijkt het alsof ik samen met heel veel leuke mensen aan het werk ben. Eens kijken of ze er zo meteen ook nog zijn voor de kerstborrel in mijn eentje.

Vind je het leuk als ik je af en toe iets vertel? Meld je dan hier aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief voor de laatste verhalen, acties en meer. Dan stuur ik je meteen de gratis OnceUponaTree kleurplaat toe.