was successfully added to your cart.

Winkelmand

Bomen over de kerk

By februari 6, 2015Blog
duurzaam relatiegeschenk afscheidscadeau OnceUponaTree

Ik vind het zo mooi als mensen zelf hun invulling geven aan OnceUponaTree. Zo kwam de Oosterkerk in Zeist met het idee er een doopboom van te maken. Op het altaar staat nu een BoXL met foto’s van alle kindjes die gedoopt zijn.

Deze week kreeg ik een enthousiaste mail van stylist Liesbeth van 1001 lichtjes, een werkelijk wonderschone website rondom afscheid, troost en rouw. Zo leuk, want zij stonden ook op mijn lijstje voor 2015. Ik heb al verschillende verhalen van mensen die OnceUponaTree als herinnerings- of rouwboom gebruiken. In juni organiseert 1001 lichtjes een fair in de Metaalkathedraal in Utrecht (zie foto hierboven) en wil OnceUponaTree er ook graag bij. Binnenkort meer over mijn samenwerking met Liesbeth!

En nu kerk numero 3. Ik werd gebeld door communicatiebureau Branding a Better World. Hun ‘Team Tree’ was vol en of ik wat extra blaadjes had. Nou, die breng ik graag even langs in de Posthoornkerk in Amsterdam. Kon ik meteen wat mooie plaatjes schieten. In hun boom hangen niet alleen foto’s van de werknemers maar ook hun mooiste projecten.

Tig jaar geleden bedacht ik OnceUponaTree als stamboom. Maar naast je familie of vrienden vertel je ook samen met je collega’s een verhaal. En behalve de ‘Team Tree’ zijn organisaties ook steeds meer op zoek naar een bijzonder afscheidscadeau voor een collega, die met pensioen gaat of met een nieuwe baan. Of ze bellen me op omdat ze dit jaar een duurzaam relatiegeschenk aan hun klanten of leveranciers willen geven.

Ik ben een gezegend mens. Toch weer die kerk hè?

OnceUponaTree duurzaam relatiegeschenk afscheidscadeau collega BBW

OnceUponaTree-Oosterkerk-Zeist-doop-geboorteboom-cadeau

Join the discussion One Comment