was successfully added to your cart.

Winkelmand

Beurs van de beurs

By november 23, 2015Blog
Flavourites Live 2015 OnceUponaTree winactie Leave your Wish

Wat was het weer mooi! Van tevoren hik ik er altijd een beetje tegen aan. En onderschat ik altijd hoeveel werk het is, alles klaar maken voor Flavourites Live. Maar dan sta je er, in je eigen toko. Altijd weer even een beetje ‘in je nakie’. En dan gá je. Je moet wel met al die enthousiaste dames die al vóór openingstijd staan te trappelen bij de ingang.

Drie dagen lang word je gedragen door de erg gezellige sfeer en alle leuke reacties, gesprekken én aankopen. Dit jaar kwamen ook veel bloggers even langs voor een praatje en foto’s. Dank jullie wel, Josan van GoodGirlsCompany, Tamara van BabybeGood en Sybiel Smits, voorheen van Kek Mama en nu met een eigen én gratis online 4MamaMagazine.

M’n eigen witte herinneringsboom met hele oude zwart-wit familiefoto’s stond te pronken in de etalage van Flavourites Live. En ik had zelf een hele grote wensboom in m’n stand staan. Met deze winactie Leave your Wish mochten bezoekers hun wens of doel opschrijven en in een blaadje schuiven. Elke dag pikte ik er één blind uit en die won een BoMini.

Tot volgend jaar lieve dames van Flavourites!

Flavourites Live 2015 in de etalage
Winactie Leave your Wish BoXL OnceUponaTree
winnaar Wensboom Flavourites 1
Wensboom winactie Flavourites Live 2
Wensboom winactie Flavourites

Join the discussion One Comment