was successfully added to your cart.

Winkelmand

Topplek op Flavourites Live!

By november 6, 2015Blog
Flavourites Live 2015 OnceUponaTree

Vorig jaar Flavourites Live overgeslagen. Het grootste pop up shopevent in Amsterdam-Noord. Had ik niet moeten doen. Zo leuk en gezellig altijd! En bovenal, veel bezoekers onthouden m’n bomen en kopen het later online als ze weten wanneer. Als kraamcadeau, voor een bruiloft, als afscheidscadeau voor een collega of bij verhuizing en op nummer 1 als familieboom voor opa en oma.

Het is ook gewoon heel fijn een paar dagen offline, face-to-face, enthousiaste reacties te krijgen als mensen OnceUponaTree zien. Het verrast me altijd weer dat ze ze in het echt vaak veel mooier vinden. Ik ben inmiddels lekker aan het fröbelen voor mijn stand op Flavourites Live. En ik pas dit jaar weer prachtig in hun kleurenpalet. De knallende fluor kleuren van een paar jaar geleden zijn gelukkig passé (zie de foto’s hier onder).

Pssst… als je bij me langs komt, heb ik een klein cadeautje voor je. En ik heb een topplek dit jaar! 5de stand aan je rechterkant als je binnenkomt. En zo fijn, ze hebben dit jaar ook een wijnbar. Je kunt hier je kaarten -met korting- bestellen.

Flavourites Live OnceUponaTree 1
Flavourites Live OnceUponaTree 2
Flavourites Live OnceUponaTree
OnceUponaTree levensboom Flavourites Live! 2013