was successfully added to your cart.

Winkelmand

Een gouden Loekie

By november 28, 2014Blog
OnceUponaTree december blog

Vorige maand beloofde ik mezelf plechtig dat ik elke week een dagdeel mag knutselen. Gewoon voor de fun! Ik mis het gefröbel, het vorm geven van kleuren, vormen of spullen in huis. Deze week heb ik mijn eerste portie creatieve energie weer gehad. Voor de december actie spoot ik BoMini goud en heb ik de hele boel met m’n nieuwe camera op de foto gezet. Resultaat=8, proces=3.

In het begin merk ik nauwelijks dat ik heel krampachtig aan het werk ben. Ik denk, hé wat fijn toch, een ochtend lekker creatief bezig zijn. Maar dan valt het allemaal tegen. Het licht is niet goed, de compositie is niet zoals ik ’s nachts in bed had bedacht (en toen werkelijk baanbrekend was) en die klote vallende ster die de hele tijd van de muur valt.

Zo sukkel ik nog een uurtje verder en ben dan bek af. Tot dat m’n lichtje uit gaat en ik mezelf tot de orde roep. Hallo! Waar zijn we mee bezig? Dit vind jij toch leuk?! Je wilde toch zelf lekker knippen en plakken met die gouden BoMini? Waarom moet er dan meteen weer een gouden Loekie worden gewonnen?

Gelukkig kan ik er tegenwoordig om lachen en gaat m’n lichtje snel weer aan. Leuk als je hieronder laat weten hoe jij ervoor zorgt dat je lichtje aan blijft (kan anoniem)! En klik hier voor de actie. Op=Op!