Herinneringsboom

OnceUponaTree is een prachtig en symbolisch troostcadeau. Alle dierbare herinneringen aan een overleden persoon blijven levend en groeien verder in de boom. In de herinneringsboom is plaats voor 28 foto’s van speciale momenten of mooie uitspraken van de persoon die zo wordt gemist.

Huisaltaartje

Veel mensen vinden het fijn een speciale plek in huis te hebben om even stil te zijn of stil te staan bij het verlies van een geliefde. Niet alleen met Allerzielen op 2 november. Maar juist op al die onverwachtse momenten van gemis. Dat kan met de prachtige herinneringsboom van OnceUponaTree. Je maakt je eigen fotomonument of met een kaarsje erbij, een huisaltaartje anno 2015.

OnceUponaTree is een uniek Nederlands ontwerp, wordt met de hand gemaakt en is van een hoogwaardige kwaliteit. De producten zijn direct leverbaar. Klik hieronder voor alle producten.

SHOP

Rouwboom op school

Laatst mailde een juf van een basisschool mij dat ze de BoXL had gebruikt bij het thema rouw. Alle kinderen mochten een foto van een overleden familielid of vriend in de boom doen. En elke ochtend vertelde een kind over deze speciale persoon. Een heel mooi idee!

Allerzielen Herinneringsboom afscheid stamboom
Interviews over de herinneringsboom

Ken je de site 1001 Lichtjes al? Een verzamelplek voor bijzondere producten en diensten rondom afscheid, rouw, herinnering en troost. In hun prachtige magazine op pagina 44 lees je hun interview met mij. En onlangs schreef ook Differend een levendig verhaal over hoe ik m’n ‘fotomonument’ bedacht en in de markt zette.

Liefdevol hulpmiddel dementie

Zonder dat ik het voor ogen had, blijkt de herinneringsboom ook dementerende ouderen steun te geven. Familie én verpleging zijn erg onder de indruk van de boom. Samen worden fijne herinneringen van vroeger opgehaald.

herinneringsboom Allerzielen OnceUponaTree
troostgeschenk herinneringsboom rouwboom OnceUponaTree
Allerzielen fotomonument herinneringsboom
herinneringsboom rouw troost afscheid OnceUponaTree
herinneringsboom troostcadeau vrienden rouwboom OnceUponaTree
herinneringsboom troost OnceUponaTree
herinneringsboom rouw troost OnceUponaTree