was successfully added to your cart.

Winkelmand

Hosselen

By september 20, 2016Blog
Artemis Onceuponatree

Begin van het jaar kwam ik uit de kast. Dat ik heel graag iets náást OnceUponaTree wil doen. Samen, in een team, onder de mensen, ander decortje. En als je eenmaal het kleine knagende monstertje in de ogen kijkt (heeft toch wel een jaar geduurd) kan het snel gaan. Ik ben op academie Artemis les gaan geven, doodeng maar wat een verrassing! Hoe leuk ik het vind.

Voor de zomervakantie kwam ik via een vriendin in contact met JOZ Amsterdam, een super leuke concept store in de 9 Straatjes. Met mooie kledinglabels maar ook veel hebbedingen voor thuis. Eigenlijk ben ik het allerliefst een personal shopper. En dat mag ik nu 2 dagen in de week doen. Ongegeneerd mijn hobby uitvoeren en ongelimiteerd vrouwen aankleden, stylen en er voor zorgen dat ze heel blij de winkel weer uitgaan. En ja, vaak met een volle tas.

Geweldig om in de 9 Straatjes te werken en in een team van vrolijke, lieve én pittige dames. Naast de verkoop mag ik me ook bezig houden met een nieuwe huisstijl, de social media en een website. Genoeg te doen dus en vandaar dat het even stil was met OnceUponaTree. Maar de bomen groeien gestaag door. Nieuwe ideeën en samenwerkingen op de plank!

Volgens SCP hebben steeds meer mensen meerdere banen. Uit noodzaak maar ook vaak vanwege een uit de hand gelopen hobby. Trendwatcher Adjiedj Bakas noemt dit het Surinaams werken, het nieuwe hosselen. Ik ben oprecht een trots en blije hosselaar! Het is weer even een nieuwe balans vinden thuis, maar hosselen brengt vooral veel nieuwe energie.