was successfully added to your cart.

Winkelmand

Ik ben even stil

By november 26, 2014Blog
OnceUponaTree China box

Sommige mensen gaan veel praten als ze zenuwachtig zijn. Mijn dochtertje is nu met Sinterklaas een stuk drukker. Ik kruip juist naar binnen bij spanning en word heel rustig. Vandaag werden de eerste producten van mijn nieuwe fabrikant uit China geleverd. Met het vliegtuig want mijn voorraad was zo goed als op en dat is niet handig met de feestdagen.

En dan komt het moment waar je maanden naar toe hebt gewerkt. Je mag de doos open maken. Natuurlijk was ik al onder de indruk van de kwaliteit die ze leverden bij het proefontwerp. En de manier waarop ze met me meedenken. Maar toch. Het is een klap geld dat je uitgeeft en het is maar de vraag of ze waar maken wat ze allemaal beloven.

Ondertussen dat ik met trillende handjes de doos open maak, zit mijn man tegen me aan te kletsen. Maar ik hoor hem niet. Ben er even niet. Als eerste de nieuwe verpakking. Daar word ik heel blij van, een stuk professioneler. Ik kom langzaam weer tot de mensen (en mijn man). Nog meer als ik de boom zie. Kriebels in mijn buik. Het ziet er prachtig uit en China heeft niets te veel gezegd of beloofd!

Ik heb twee dingen aan het ontwerp verbeterd. In plaats van een houten deuvel zit er nu een plastic plug aan het blaadje, waarmee je het veel steviger in de boom duwt. Het blaadje kan nog steeds draaien en verwisseld worden. Daarnaast zitten er nu evenveel gaatjes als blaadjes in de boom. Het irriteerde me steeds als ik een gaatje zag dat niet ‘bedekt’ was. Ach, dit is het technische verhaal. Lekker belangrijk. Ik vind dat we vanavond weer wat te vieren hebben!

Ontvang je graag meer verhalen en acties van OnceUponaTree? Meld je dan hier aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief (dan stuur ik je ook een zelfgemaakt cadeautje).

OnceUponaTree productie China 1
OnceUponaTree productie China