was successfully added to your cart.

Winkelmand

Ik zoek een bij-baan

By januari 24, 2016Blog

Het knaagde al een tijdje. En vorige maand had ik m´n coming out. Ik wil graag een bij-baan. Iets náást mijn bedrijf. OnceUponaTree gaat goed, groeit, ook internationaal. Ik heb nieuwe ontwerpen op de plank, een rugzak vol mooie ervaringen en ik word gewoon blij van het complete plaatje. Echter.

Ik vind het soms eenzaam. Alles alleen bedenken en doen. Ik ben in een schriftje gaan opschrijven wat ik wil. En niet wil. Op nummer 1 staat dat ik, naast OnceUponaTree, óók graag in een team werk. Samen met leuke (sorry voor deze inkopper), inspirerende en vrolijke mensen. Misschien heb je even tijd om met mij mee te denken?

Nu heb ik al wat lijntjes uitgegooid. Onder andere bij een bekende lifestyle winkel. Personal shoppen is mijn guilty pleasure. En het lijkt me dan ook geweldig, in een concept store te werken. Met mode, interieur en misschien wel een gezellig barretje.

Daarnaast kwam er iets op m’n pad waar ik nooit aan zou denken. Ik ben sinds 3 weken docent personal branding en design op Academie Artemis. Als ik vroeger een presentatie moest geven, kreeg ik óf een black out óf een zweetaanval. En meestal allebei. Ik ben dan ook stikjaloers op het gemak waarmee zoonlief z´n spreekbeurt houdt.

Echter toen ik net voor de kerst het aanbod van Artemis kreeg, wist ik meteen 200% zeker dat ik het ging doen. En nu vind ik het geweldig! Elke keer ga ik huppelend langs de gracht naar huis (ook zo fijn, weer vaker in de grote stad te zijn).

Ik ben dus al aardig op weg maar ik houd m’n ogen en oren open voor andere bij-banen of projecten. Fijn als je met me mee denkt of iemand kent die mij verder kan helpen. Ik zoek een leuke doe-baan in een creatief en bovenal gezellig team, voor 16-24 uur in de regio Amsterdam/Utrecht. Ik ben breed inzetbaar. U vraagt, wij draaien.

Van brainstorms, concept- en productontwikkeling, branding, visuele communicatie, styling van alles en iedereen, PR en online marketing, verhalen maken, contentbeheer, opzetten van producties in binnen- en buitenland, tot aan het organiseren van events. Daarnaast heb ik verkoop- en een boel horeca ervaring.

Je kunt tips en tops mailen naar femke@onceuponatree.nl. Of mijn CV doorsturen naar de leukste mensen in je netwerk.

Voor nu wens ik je een hele fijne dag! Femke

Join the discussion One Comment