Zoek je nog naar een echte eyecatcher voor in de kinderkamer?

Kinderkamer familieboom OnceUponaTree

Dan heb ik een super leuk idee als decoratie!

OnceUponaTree, de prachtige fotoboom met een grote aantrekkingskracht, op jong en oud. De boom heeft maar liefst 28 fotolijstjes voor foto’s van vrienden, klasgenootjes en familie. Elke foto vertelt weer een ander verhaal. Kinderen blijven kijken, keer op keer. De boom is dan ook een echte eyecatcher op elke kinderkamer!

Voor aan de muur of op de kast

De houten Bo is er in verschillende kleuren en wordt met de hand gemaakt van duurzame materialen. De boom kan zowel staan als aan de muur worden gehangen. Heb je nog een lege muur over, dan laat ik je graag de extra grote BoXL zien met 38 fotolijstjes (tip: verf eerst een groot vierkant in een mooie kleur op de muur om de boom in op de hangen).

Je favoriete kleur

De houten bomen verf je ook gemakkelijk zelf in je favoriete kleur. Met schoolbordverf kun je data en namen bij de foto’s schrijven. Klik hier voor de simpele verfhandleiding!

Naast de houten bomen heb ik ook een kleinere variant van karton ontworpen: BoMini. Deze kan je kind zelf inkleuren om de stamboom of vriendenboom nog persoonlijker te maken. Bijna alle bomen kan ik direct leveren en worden binnen 2 werkdagen door PostNL geleverd. 

Bestel
inderkamer muur decoratie OnceUponaTree
Kinderkamer BoXL decoratie muur
communie cadeau Kinderkamer schoolbordverf schoolbord
Kinderkamer decoratie muur symbolisch OnceUponaTree
Kinderkamer decoratie muur familieboom OnceUponaTree
Kinderkamer decoratie muur familieboom bijzonder OnceUponaTree
Kinderkamer decoratie muur bijzonder symbolisch OnceUponaTree

Heb ik je nog niet helemaal overtuigd?

Is een levensboom niet wat oubollig voor een kind?

OnceUponaTree is een groot succes bij jong en oud. Mijn ervaring is dat kinderen van alle leeftijden niet genoeg kunnen krijgen van de fotoboom. Als het kindje een paar maanden oud is, kan het al naar alle foto’s gaan staren. Na een jaar beginnen ze spelenderwijs te leren hoe het is om deel te zijn van een familie of een groep vrienden. Grotere kinderen zijn trots op hun eigen levensboom met hun unieke verhaal. Het kan zijn dat (groot)ouders gescheiden zijn, maar je blijft voor altijd verbonden met elkaar. Ieder heeft z´n eigen verhaal en samen maak je een groter en misschien wel mooier verhaal!

Prachtig, maar ik vind de boom zo duur…

Dat klopt. Het is ook bij uitstek een cadeau dat je samen geeft. De prijs van Bo is relatief hoog omdat het product met de hand is gemaakt van duurzame materialen van een hoge kwaliteit. Daar heb ik bewust voor gekozen. Een deel van de productie wordt in een sociale werkplaats in Amsterdam verzorgd. Ik verkoop een uniek product dat van blijvende (groeiende!) waarde is en waar er niet veel van zijn. Omdat de productiekosten zo hoog zijn, kan ik OnceUponaTree ook alleen online verkopen.

Ik ben niet zo van het knutselen…

Dat kan. Daarom lever ik de houten Bo kant en klaar af. Met een sjabloon waarmee je je foto’s heel gemakkelijk in de juiste vorm kunt knippen. De foto’s schuif je vervolgens tussen de blaadjes. En ben je wel een crea bea, dan kun je een eigen ontwerp maken want de blaadjes kunnen draaien en uit (en in) de boom. Heb je echt behoefte aan wat fröbeltijd voor jezelf, dan raad ik je aan de blankhouten boom in je favoriete kleur te verven. Dat maakt jouw OnceUponaTree nog specialer. Ik mail je graag de simpele verfinstructie. De kartonnen BoMini zet je zelf in elkaar. Dat klinkt heftig maar zelfs mijn vriendinnen met 12 linker handen is het gelukt. Je moet er even de tijd voor nemen maar met de duidelijke handleiding erbij mag het geen probleem zijn. 

Ik heb geen plek voor de boom…

Daar heb ik rekening mee gehouden. De houten Bo (60 cm hoog) kan ook aan de muur worden gehangen. Net zoals de BoXL (90 cm). Ik lever er een gratis monteersetje bij. En met de losse standaard die je erbij krijgt, kan ie weer staan. Tip als je m wilt ophangen: verf een vierkant in een mooie kleur op de muur. Dan wordt jouw OnceUponaTree nóg meer een eye catcher! En stel dat je (net als ik 100 jaar geleden) in een studentenkamertje van 2 bij 2 meter woont, dan kies je gewoon voor de kleine BoMini.

Kijken kijken niet kopen..

Je wilt er gewoon nog even over nadenken. Dat ken ik. Of je wilt de boom eerst aan vrienden of familie laten zien. Dat kan tegenwoordig heul gemakkelijk via social media. Sharing is caring! 

Als je het leuk vindt, houd ik je op de hoogte van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen van OnceUponaTree (1x per maand). Vul dan hier je email in: