Ben je op zoek naar een uniek en persoonlijk kraamcadeau?

Dan heb ik een super leuk idee voor je!

OnceUponaTree, een prachtige geboorteboom als een heel bijzonder kraamcadeau. De boom staat symbool voor de groei die je het kindje toewenst. De geboorteboom heeft maar liefst 28 fotolijstjes voor alle dierbare mensen en momenten rondom het kindje. Een blijvende herinnering en een eyecatcher op elke babykamer!

De houten Bo is er in verschillende kleuren en wordt met de hand gemaakt van duurzame materialen. Daarnaast heb ik ook een kleinere variant van karton ontworpen: BoMini. Bijna alle bomen kan ik direct leveren en heb je dan binnen 2 werkdagen in huis!

SHOP

PS Als je een geboorteboom bestelt, geef ik er een mooi kaartje bij van mijn gedichtje hieronder, met de naam van de baby. De boom is ook een prachtig welkomstkado voor adoptiekindjes. Om te laten zien welke mensen om hen heen, familie en vrienden, (al) zoveel van hen houden. Voor deze geliefde kindjes heb ik het gedichtje aan de rechterkant geschreven. Laat mij even weten als je het gedichtje er bij wilt!

OnceUponaTree gedichtje origineel kraamcadeau

Heb ik je nog niet helemaal overtuigd?

Een boom als kraamcadeau…?

Ja, dat is weer eens wat anders dan een design romper! Met OnceUponaTree geef je een kraamcadeau met veel symboliek. Een geboorteboom is een boom die bij de geboorte, adoptie, doop of bij de eerste verjaardag van een kind wordt geplant. OnceUponaTree staat symbool voor de groei die je het kindje toewenst. Over de hele wereld worden bomen al eeuwenlang gebruikt voor allerlei rituelen. Wensbomen, offerbomen, geboortebomen. Mensen halen hoop en geloof uit de kracht van bomen. Elke boom heeft dus vele verhalen te vertellen. Met dit bijzondere kraamcadeau geef je de nieuwe baby een eigen verhaal, dat steeds mooier wordt!

Is een geboorteboom niet wat oubollig voor een baby?

OnceUponaTree is een groot succes bij jong en oud. Mijn ervaring is dat kinderen van alle leeftijden niet genoeg kunnen krijgen van de fotoboom. Als het kindje een paar maanden oud is, kan het al naar alle foto’s gaan staren. Na een jaar beginnen ze spelenderwijs te leren hoe het is om deel te zijn van een familie of een groep vrienden. Het kan zijn dat (groot)ouders gescheiden zijn, maar je blijft voor altijd verbonden met elkaar. Ieder heeft z´n eigen verhaal en samen maak je een groter en misschien wel mooier verhaal!

Prachtig, maar ik vind de boom zo duur…

Dat klopt. Het is ook bij uitstek een cadeau dat je samen geeft. De prijs van Bo is relatief hoog omdat het product met de hand is gemaakt van duurzame materialen van een hoge kwaliteit. Daar heb ik bewust voor gekozen. Een deel van de productie wordt in een sociale werkplaats in Amsterdam verzorgd. Ik verkoop een uniek product dat van blijvende (groeiende!) waarde is en waar er niet veel van zijn. Omdat de productiekosten zo hoog zijn, kan ik OnceUponaTree ook alleen online verkopen.

Ik ben niet zo van het knutselen…

Dat kan. Daarom lever ik de houten Bo kant en klaar af. Met een sjabloon waarmee je je foto’s heel gemakkelijk in de juiste vorm kunt knippen. De foto’s schuif je vervolgens tussen de blaadjes. En ben je wel een crea bea, dan kun je een eigen ontwerp maken want de blaadjes kunnen draaien en uit (en in) de boom. Heb je echt behoefte aan wat fröbeltijd voor jezelf, dan raad ik je aan de blankhouten boom in je favoriete kleur te verven. Dat maakt jouw OnceUponaTree nog specialer. Ik mail je graag de simpele verfinstructie. De kartonnen BoMini zet je zelf in elkaar. Dat klinkt heftig maar zelfs mijn vriendinnen met 12 linker handen is het gelukt. Je moet er even de tijd voor nemen maar met de duidelijke handleiding erbij mag het geen probleem zijn. En anders kom je bij me langs, dan doen we het samen.

Ik heb geen plek voor de boom…

Daar heb ik rekening mee gehouden. De houten Bo (60 cm hoog) kan ook aan de muur worden gehangen. Net zoals de BoXL (90 cm). Ik lever er een gratis monteersetje bij. En met de losse standaard die je erbij krijgt, kan ie weer staan. Tip als je m wilt ophangen: verf een vierkant in een mooie kleur op de muur. Dan wordt jouw OnceUponaTree nóg meer een eye catcher! En stel dat je (net als ik 100 jaar geleden) in een studentenkamertje van 2 bij 2 meter woont, dan kies je gewoon voor de kleine BoMini.

Kijken kijken niet kopen..

Je wilt er gewoon nog even over nadenken. Dat ken ik. Of je wilt de geboorteboom eerst aan de rest van de familie laten zien. Dat kan tegenwoordig heul gemakkelijk via social media. Sharing is caring! 

Als je het leuk vindt, houd ik je op de hoogte van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen van OnceUponaTree (1x per maand). Vul dan hier je email in: