was successfully added to your cart.

Winkelmand

Leave your Wish

By december 16, 2015Blog
Leave your Wish to OnceUponaTree and it will grow

Vandaag presenteer ik met trots een nieuwe loot aan OnceUponaTree: Leave your Wish! Met deze wenskaartjes maak je een eigen wensboom. Om een mooie plek te geven voor je intenties, doelen of misschien wel liefdesbriefjes aan jezelf. De set bevat een boekje met inspirerende vragen en wenskaartjes in de kleuren oudroze, okergeel, taupe en wit. Kies voor een wensboom in één kleur of ook leuk, een eigen kleur voor ieder familielid.

Leave your Wish wenskaartjes wensboom OnceUponaTree wishtree 5
Opschrijven van je wensen en doelen verdubbelt de kans van slagen

Een jaar geleden schreef ik samen met mijn kinderen onze wensen op voor 2015. Ik las net deze blog terug en ja hoor. Het helpt echt! Al m’n goede voornemens uit mijn wensboom zijn min of meer gelukt. Behalve de sportschool. Sooo boring. Yoga en meditatie doen mij wel goed. Ik werk steeds meer met plezier, en minder uit (faal)angst. En ook de wens die op de valreep vervuld wordt, een nieuw product!

Zo leuk dat steeds meer mensen OnceUponaTree ook als wensboom gebruiken. Met lieve woorden voor een bruidspaar, een nieuwe baby, als afscheidcadeau of gewoon voor zichzelf, als klein huisaltaartje. Vorige maand stond ik op de Flavourites beurs met deze grote wensboom. Iedereen mocht er een wens in hangen, voor zichzelf of voor een ander. Een groot succes! En ik had prachtige, ontroerende gesprekken.

Mijn wensen voor 2015 heb ik ook voor 2016. Behalve dan die focking fitness. En ja hoor, vier nieuwe wensen erbij. Meer vrede. Dat mijn zoon het goed krijgt in de brugklas. Een nieuw project in een team (ik vind een eenmanszaak soms best eenzaam). En dat we met z´n 4-en een mooie reis mogen maken naar de roots van mijn dochter. Ik wens voor jou veel geluk en gezondheid. En hele fijne feestdagen! Liefs Femke

Nu Leave your Wish gratis bij Bo
Ter introductie krijg je bij aankoop van Bo een set Leave your Wish twv €7 voor noppes! Een prachtig kerstcadeau voor iemand die je al het goed toewenst! Of om samen aan je ouders te geven met al jullie goede nieuwjaarswensen. En heb je al Bo? De eerste 10 klanten die mij mailen, ontvangen ook een set cadeau!

Leave your Wish wenskaartjes wensboom OnceUponaTree nieuwsbrief