was successfully added to your cart.

Winkelmand

Love is in the air

By april 30, 2020Uncategorized

Vorige maand was ik heel ziek. Op de wintersport Corona opgelopen. Uiteindelijk in het ziekenhuis beland en gelukkig door alle goede zorg weer beter geworden. Ik kon 2 weken lang alleen maar slapen, ijlend van de koorts. Tussendoor een uurtje naar het plafond staren. Met mij was de wereld een beetje stil komen te staan. De aarde was gaan mopperen en nu was het tijd om te luisteren. 

In de Happinez las ik een prachtig artikel van Sarah Domogala; van tegenslag naar transformatie. Het leven is zoals de seizoenen, the circle of life. In de herfst laat de boom zijn bladeren los. Je laat oude gewoontes gaan of je kapt met dingen die jou al een tijd belemmeren. In de winter lijkt het stil. Maar onder de aarde is er van alles gaande. Er broeien nieuwe inzichten, creatieve ideeën en misschien wel grote veranderingen in je leven. Geduld dus even.

Met de vertraging wereldwijd is er meer rust en ruimte ontstaan om na te denken wat er nu écht toe doet. Voor jezelf maar ook voor de dierbaren om je heen. Cut the crap. Zo ontroerend al die liefdevolle initatieven in Nederland. Oud, jong, bekend of niet. Love is in the air! Zo is er ook meer aandacht voor de zorg en het onderwijs. Ik mocht een klein schakeltje zijn van Club Goud, die concerten organiseert bij verzorgingstehuizen. 

Nu lijkt het misschien of ik helemaal in de gloria ben van deze Corona tijd. Maar nee hoor, ik ben erg bang geweest. Voor mijn zieke moeder en ook voor mezelf, toen ik na een week alleen op zolder werd opgehaald door de ambulance. Maar nu is het lente en ik voel de positieve energie weer stromen. Zo heb ik een nieuwe fabrikant voor de houten bomen gevonden. Prachtig werk levert hij en vanuit Nederland, dus ook beter voor ons milieu.

In deze Corona tijd zijn er veel momenten waar m’n levensboom past. OnceUponaTree staat symbool voor verbinding en vertelt jouw verhaal. Als familieboom; waar kom je vandaan en wie heb je lief? Of als herinneringsboom, een prachtig en symbolisch troostcadeau. Alle dierbare herinneringen aan een overleden persoon blijven levend en groeien verder in de boom. En misschien heb je de laatste tijd ook andere droomdoelen gekregen. Met mijn wenskaartjes Leave your Wish maak je je eigen wensboom. Volgende week zondag is het Moederdag. Knutsel samen met je kinderen een BoMini voor oma. Of alle klasgenootjes de boom in als afscheidscadeau voor de juf of meester.

De zomer komt er aan! Ik wens iedereen veel zon, geluk en gezondheid toe. PS Volg je me al op Instagram?