Moederdag stamboom voor mama

Verheug je je ook op al die kruimels in je bed? En die schattige knutsels die ze op school hebben gemaakt? Elk jaar krijg ik weer een brok in m’n keel. Nu nog maar door één knutsel van mijn 10-jarige. Maar ik zie aan het gezicht van mijn 14-jarige puber dat hij mij ook eigenlijk best wel oké vindt.

Zoek jij (of je partner) nog naar een leuk en lief Moederdag cadeau voor 12 mei a.s.? Denk dan eens aan de prachtige familiebomen van OnceUponaTree. De boom staat symbool voor groei en verbinding in jullie familie.

Kies voor de kartonnen BoMini waar de kinderen zelf een eigen stamboom van kunnen maken én inkleuren. Succes verzekerd! En ook van vele oma’s krijg ik terug dat ze zo blij zijn met dit persoonlijke cadeau!

Wil je wat meer besteden (of sámen een Moederdag cadeau geven) denk dan aan de handgemaakte houten stamboom Bo voor dierbare foto’s of wensen. Met de wenskaartjes Leave your Wish maak je van Bo een hele speciale wensboom voor mama!

Kortingscode

Speciaal voor Moederdag betaal ik de verzendkosten voor je. Gebruik lente2019 als kortingscode. Deze actie geldt alléén voor bestellingen in Nederland. Bestel je vóór woensdag 8 mei 15:00 uur, dan levert PostNL je stamboom vrijdag 11 mei. Bestellingen op vrijdag worden waarschijnlijk op zaterdagochtend geleverd maar dit kan ik niet garanderen.

Klik hier naar alle producten:

Shop

Stamboom Moederdag Bo_OnceUponaTree_bijzonder_moederdag_cadeau_geschenk
afscheidscadeau juf meester juffendag kleuters groep 8
Moederdag stamboom cadeau Maxima
Moederdag cadeau DIY familieboom stamboom
Stamboom maken Moederdag OnceUponaTree BoMini
Moederdag stamboom cadeau
OnceUponaTree Family Tree of Life BoMini cardboard DIY
Moederdag DIY stamboom cadeau OnceUponaTree