was successfully added to your cart.

Winkelmand

Nieuwe tak van de Hema

By mei 2, 2018Blog
Hema fotoboom designed by OnceUponaTree

De afgelopen dagen zat ik te denken over de boodschap van deze blog. Ik gooi er namelijk graag een symbolisch sausje over of geef je en passant een paar van mijn laatste levenslessen. Wat was nou de rode draad van mijn verhaal? Ik kwam er niet achter.

Dus, deze keer nul symboliek. Nul diepere betekenis. Vandaag schreeuw ik het heel ordinair van de daken: Hema verkoopt mijn kartonnen BoMini en ik ben zoooo blij!!

Twee jaar geleden nodigden ze me uit, want inderdaad, het klopt. Dezelfde design roots, less is more, een simpel ontwerp van duurzaam karton, dat je zelf in elkaar zet en kunt inkleuren of versieren. Maar nog veel belangrijker, de verhalen van OnceUponaTree zijn ook de verhalen van Hema. Waar kom je vandaan en wie heb je lief?

Kijk maar eens op de Hema site (kopen doe je uiteraard hier haha). Ze hebben een te gekke online tool ontwikkeld waarmee je de 24 foto’s upload en die je op een stickervel erbij krijgt.