Duurzaam relatiegeschenk met een mooi verhaal

Ben je op zoek naar een duurzaam relatiegeschenk of een bijzonder afscheidscadeau voor een collega? Een cadeau met een beetje symboliek en dat net even anders is? Dan heb ik iets moois voor jou.

Grow your business

Steeds meer organisaties willen niet ‘zo maar’ een relatiegeschenk of afscheidscadeau geven. Maar zoeken bewust naar een cadeau dat iets meer over hen zelf vertelt, waar ze voor staan en wat ze mooi vinden. De bomen van OnceUponaTree staan symbool voor groei en verbinding. Groei van je bedrijf, je collega’s en je relaties. En alles en iedereen is verbonden met elkaar.

Duurzaam Dutch Design

OnceUponaTree vertelt een goed verhaal. Mijn houten levensbomen zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden met de hand gemaakt van duurzame materialen. Een deel van de productie vindt plaats in een sociale werkplaats. Daarnaast sponsor ik het Babyhuis dat voor baby’s zorgt van wie het levensverhaal niet zo mooi begint.

Wat zijn je roots en wie heb je lief?

In de boom is plaats voor 28 foto’s of geschreven wensen. Elke boom vertelt weer een ander verhaal. Van een familie, een groep vrienden of een bedrijf. Op deze pagina zie je de ‘Team Trees’ van communicatiebureaus de Wolven en Branding a Better World. Met de fotoboom op kantoor vertel je samen het verhaal van je organisatie. Behalve foto’s van je team kun je ook jullie mooiste projecten laten zien.

Afscheidscadeau voor collega

Naast een ‘Team Tree’ wordt OnceUponaTree ook vaak als afscheidscadeau aan een collega gegeven. Die met pensioen gaat of een nieuwe baan heeft. Of een geboorteboom als kraamcadeau of trouwboom voor een dierbare collega. OnceUponaTree is er verschillende formaten en kleuren, is direct leverbaar en wordt in Nederland zonder verzendkosten verstuurd.

O ja! Vraag mij om het sjabloon zodat je collega’s het juiste formaat foto mee naar kantoor kunnen nemen. Binnen een paar minuten vul je jullie boom met foto’s!

Klik hier voor alle producten:

Shop

Heb je een vraag of idee, stuur me hieronder een bericht en ik neem binnen een dag contact met je op

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

OnceUponaTree duurzaam relatiegeschenk afscheidscadeau collega

Duurzaam relatiegeschenk afscheidscadeau collega pensioen

OnceUponaTree afscheidscadeau DeWolven duurzaam relatiegeschenk

OnceUponaTree duurzaam relatiegeschenk afscheidscadeau collega BBW