was successfully added to your cart.

Winkelmand

Stamboom maken als kunst

By november 21, 2014Blog
OnceUponaTree stamboom maken arbol_genealogico_juan_lealruiz

Wist je al dat een stamboom maken ‘hip and happening’ is?

In Barcelona woont de bekende genealoog (stamboom-expert) Mireia Nieto. Zij maakte vorig jaar een prachtige fotoserie van de BoMini, waar ik erg van onder de indruk was. Mireia geeft niet alleen workshops hoe je onderzoek doet naar je voorvaderen en hoe je dus je eigen stamboom maakt. Ze is ook altijd op zoek naar inspiratie en creatieve concepten rondom stambomen. Zoals dit kunstwerk van Juan Lealruiz uit Colombia. I love it!

Mijn stamboom

Dit kunstwerk geeft mij ook weer inspiratie! Met de kerst wil ik oude fotoalbums bij mijn (schoon)ouders gaan bekijken om de mooiste foto’s in te scannen. Zodat ik eindelijk m’n eigen OnceUponaTree kan gaan vullen. Tot die tijd geniet ik van de BoMini hieronder links, met mijn twee kinderen, ingekleurd door m’n dochter. Als dat geen kunst is? En rechts de Bo+ black, de stamboom die bij mijn schoonouders op de piano staat. Deze familieboom laat maar liefst  5 generaties zien!

Vind je het leuk om vaker verhaaltjes van mij te krijgen? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief (dan stuur ik je ook een zelfgemaakt cadeautje).

Stamboom maken OnceUponaTree BoMini
Stamboom maken OnceUponaTree Hertsenberg