Trouwboom

Op één van de mooiste dagen van je leven omring je je graag met de mensen die bij je horen. Bij jou en je partner. Die jullie lief hebben. De trouwboom van OnceUponaTree staat symbool voor verbinding. Waar je vandaan komt, samen en apart. Wat jullie zo bindt. En twee families die één worden. Een boom die steeds verder groeit en steeds meer kleur zal krijgen.

Wat is jullie verhaal samen? Vertel het op je bruiloft in de trouwboom van OnceUponaTree!

Fotoboom in lievelingskleur bruidspaar

OnceUponaTree is een uniek Nederlands ontwerp, wordt met de hand gemaakt en is van een hoogwaardige kwaliteit. De bomen hebben 24, 28 of 38 fotolijstjes. De houten boom kun je gemakkelijk in de favoriete kleur van het bruidspaar verven of spuiten. Zie hier de handleiding.

De producten zijn direct leverbaar en heb je dan ook binnen twee werkdagen in huis. Zijn jullie op zoek naar een bijzonder gemeenschappelijk huwelijkscadeau? Verras het bruidspaar met een boom gevuld met jullie foto’s. Ook leuk trouwens als cadeau op de vrijgezellendag.

Klik hieronder voor alle producten.

SHOP

gastenboek alternatief bruiloft guestbook wedding decoratie
geboorteboom
Gastenboek alternatief huwelijk decoratie
Trouwboom huwelijksboom familieboom gastenboek
Gastenboek alternatief

De leuke trouwsite van Arnhems Meisje kwam met het idee. OnceUponaTree als super alternatief voor je gastenboek. Vraag al je gasten een foto mee te nemen om in de boomblaadjes te schuiven. Hun eigen trouwfoto of een foto van een leuke herinnering van jullie samen. Ook kun je er voor kiezen iedereen een persoonlijke wens voor jullie in de boom te laten doen.

Bomen over tafelindeling

Zoek je iets anders voor de traditionele naamkaartjes op tafel? Maak dan je tafelindeling duidelijk met op elke tafel één boom met foto’s en herinneringen van de tafelgasten. Op de kartonnen BoMini kunnen ze tussen de gangen door lieve dingen schrijven of hun eigen blaadje inkleuren.

gastenboek alternatief bruiloft trouwboom
gastenboek alternatief bruiloft trouwboom wedding
Trouwboom huwelijksboom gastenboek