Leave your Wish

Tell your wish to OnceUponaTree. And it will grow.

I proudly present… Leave your Wish! Met deze wenskaartjes maak je van Bo je eigen wensboom. Om een mooie plek te geven voor je diepste wensen, dromen, doelen of misschien wel liefdesbriefjes aan jezelf. De set bevat een boekje met inspirerende vragen en wenskaartjes in de kleuren oudroze, okergeel, taupe en wit. Kies voor een boom in één kleur of maak er een dolle boel van.

 Shop
Leave your Wish wenskaartjes wensboom OnceUponaTree
Leave your Wish wenskaartjes wensboom OnceUponaTree wishtree 1
Wat je aandacht geeft, groeit

In deze snelle tijd staan meer en meer mensen graag stil bij wat echt belangrijk voor hen is. Wat zijn je wensen en waar ben je dankbaar voor? Het is al lang bekend dat het opschrijven van een wens de kans van slagen verdubbeld.

Belangrijk is dat je je wens of doel opschrijft alsof het al vervuld is, zoals ‘ik heb een baan’. Met wat geduld, vertrouwen (los-la-ten) en veel positieve aandacht voor de wens kunnen wonderen ontstaan. Als je er maar naar vraagt, zegt de Law of Attraction. En je ogen en oren open houdt voor de kansen om je heen!

Leave your Wish wensen
Al je wensen de boom in

OnceUponaTree wordt behalve als familieboom steeds vaker als wensboom gebruikt. Met gelukswensen voor een bruidspaar, een nieuwe baby, als afscheidscadeau of voor thuis als klein huisaltaartje. Al eeuwenlang worden bomen gebruikt voor allerlei rituelen, om te offeren of te mediteren.

Een boom staat symbool voor groei en verbinding en heeft volgens velen een sterke positieve kracht. Die kracht wordt versterkt als je er samen een wensboom van maakt! Schrijf met je kinderen jullie goede voornemens op. De wensen voor de wereld, jullie huisregels, leuke quotes of dingen waar je dankbaar voor bent.

SHOP
wensboom wishtree China
Leave your Wish wenskaartjes wensboom OnceUponaTree 3